3 Jul 2010

Reklameskærme i S-toget nu med lyd

DSB har for nogle måneder siden besluttet sig for at nu skulle der TV i s-toget, jeg mente det lød som en dårlig ide da der er larm nok i toget.

Desværre fik jeg ret og føler det er nødvendigt, at jeg viser min "sur-gammel-mand" side, men jeg er jo også snart 30.

Onsdag havde jeg fornøjelsen af at komme ind i en kupe med en af disse skærme, som nu har lyd på og det var langt værre end jeg havde frygtet. Lydniveauet var helt uacceptabelt højt og jeg måtte finde en anden kupe, for kunne holde turen til Farum ud.

Desværre har DSB samtidigt besluttet sig for at det med at have en stor kupe til stillezone i et vognsæt var en dårlig ide, så nu er der kun en lille kupe i enden af toget, som så kun har halvdelen af det gamle areal.

Jeg har skrevet en klage til DSBs kundeservice, men jeg forventer ikke at DSB tager sådan en klage seriøst. Jeg skrev til dem, da jeg hørte om planerne for nogle måneder siden og i deres svar lovede de at lydniveauet ville være på et fornuftigt plan, men det kan jeg hører ikke passer.


Tags: